COOLturno kopija 3 Medium

I ove godine Gradska knjižnica Pakrac i Muzej grada Pakraca zajedničkim snagama organiziraju program COOLturnog ljeta - manifestaciju koja već petu godinu zaredom objedinjuje različite zanimljive, edukativne, ali i zabavne sadržaje za djecu, mlade i odrasle i traje sve do 27. srpnja.

U sklopu bogatog programa zainteresirane očekuju različite radionice, koncerti, projekcije filmova i dokumentaraca, kviz, čitaonice, a jedna od prvih najavljenih aktivnosti bit će 29. lipnja kada će predškolci i učenici nižih razreda osnovne škole moći sudjelovati na „Bookids yoga“ radionici u 19 sati u prostoru udruge Chandra yoga Pakrac u staroj osnovnoj školi.

BOOKids YOGA Medium

Već sljedeći dan 30. lipnja za djecu i odrasle bit će organizirana kreativna radionica „Novi život starih knjiga“ u dvorištu Muzeja grada Pakraca s početkom u 18 sati koju će voditi naše lokalne kreativke i volonterke.

  novi život starih knjiga plakat 1 Medium

Podršku COOLturnom ljetu i ove godine daju Grad Pakrac i Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske, a važno je naglasiti kako je program kreiran i u suradnji s Osnovnom glazbenom školom Pakrac, Studiom za yogu Chandra Yoga Pakrac, profesorima Srednje škole Pakrac, našim volonterkama COOLturalkama, nastavnicima u OŠ braće Radića Pakrac odnosno puno sugrađana uključeno je u realizaciju ovih programskih sadržaja, istaknula je Monika Lucić Fider, ravnateljica Gradske knjižnice Pakrac.

Građani sva zbivanja mogu pratiti na službenim FB i IG stranicama muzeja i knjižnice.