Antonio Juranović je najuspješniji pakrački kuglač ovog vikenda. S odličnih 588 srušenih čunjeva je sudjelovao u pobjedi Pakraca protiv Virovitičana.  Dva boda su osvojili i kuglači Lipika 1974 koji su pobijedili Slogu.  Papuk je odigrao neodlučno, a Slavonski banovac je poražen  u Požegi od PPK Kutjeva.

Pakrac je napokon ove godine odigrao odlično u subotu na svojoj kuglani pobijedivši u 18. kolu 1B HKL Šećeranu Viro iz Virovitice s uvjerljivih 7:1. Uz Juranovića pojedinačne bodove su donijeli još Štor (542), Gnezda (544), Major (555) i De Zan (565), a jedini je podbacio Anušić (514). S nova dva boda Pakrac se je popeo na tablici za dva mjesta i sada je peti. Idućeg vikenda  u Varaždinu će nastupiti protiv trećeplasirane Lepoglave.

U poretku igrača Gnezda je s prosjekom od 550 srušenih čunjeva  dvanaesti, a Juranović s četiri drveta manje 19.

U drugoj ligi  unatoč osvojenom bodu „Papuk“ je pao na posljednje mjesto koje s 8 bodova dijeli s Novom Gradiškom. Ovog vikenda su na svojoj kuglani odigrali neodlučno 4:4 s osječkim Monte-montom. Pojedinačne bodove su osvojili Ilija Turković mlađi (534) i Siniša Karačić (497) mada je najuspješniji bio Željko Popović s 559 čunjeva, ali je bez boda ostao zbog samo jednog drveta koliko je više srušio njegov protivnik. Papuk je do boda došao zahvaljujući tome što je srušio ukupno 24 drveta više od Osječana. U borbi za opstanak prva prilika je idući vikend kada u Donjem Miholjcu igraju protiv ekipe koja ima samo dva boda više od njih.

U poretku igrača lige  Karačić,  Slijepčević i mlađi Turković su se poredali od 32. do 34. mjesta s prosjekom od 528 srušenih drva.

U trećoj ligi  u lokalnom srazu igrači Lipika 1974 su pobijedili prekopakransku Slogu sa 6:2. Najbolji pojedinci su ujedno bili i međusobni konkurenti na stazi, ali je  Schroter (Lipik 1974)  s 550 srušenih čunjeva bio uspješniji od Juranovića koji je srušio 544.  Slavonski banovac je zamalo iznenadio PPK Kutjevo, ali su u porazu 5:3 bez bodova ostali zbog 14 čunjeva koliko je ekipno više srušio protivnik. Bolji od ostalih je bio Žarko Štmpf s 547 srušenih čunjeva.  Banovac je tako ostao s 11 bodova na 6. mjestu, Lipik s nova dva boda ima 10, ali je i dalje sedmi dok je Sloga s dva boda manje 8.

U poretku igrača lige  od naših najuspješniji je Tomislav Luksetić koji je četvrti s prosjekom od 537 čunjeva, Ivica Hormot je s prosjekom od 530 čunjeva deveti, a Davor Špelić s prosjekom od 527 čunjeva je 11.