Danas na igralištu kraj gimnazije u organizaciji Udruge mladih Mali most Pakrac započinje 21. malonogometni turnir koji se tradicionalno igra  u sklopu Pakračkog ljeta.

U utrku za prvo mjesto i nagradu od 10.000 kuna će krenuti 12 ekipa iz Pakraca, Lipika, Daruvara, Bjelovara, Novske, Sirača i Slavonskog Broda koji je organizator sinoć na ždrijebu na gradskom stadionu razvrstao u tri skupine.

U skupina A igra pobjednik zadnja tri turnira Stragatrans  iz Lipika, ekipa organizatora „Mali most/Caffe bar Ruža“, kadeti Hajduka pod imenom „Elite academy“ i ekipa „Slatki užitak“ iz Pakraca, U B skupini su Pakračanima već znana ekipa „Šume Šugić/Ljekrana Prohaska Tome“, zatim ekipa „Brođani“ iz Sl. Broda, „Sloga“ Novska“  i pakračka ekipa „Slučajni prolaznici“.

U C skupini  su ekipa „Poliklinika Arcadia“ iz Daruvara, ekipa „Pop Corn Šakić-MNK Bjelovar“, „IKS Takač“ iz Daruvara i pakračka ekipa  „Caffe bar Jet set“.

U drugi krug natjecanja će po dvije prvoplasirane ekipe  iz svake skupine i dvije najbolje trećeplasirane koje će kup sustavom razigravati do završnice.

Prvi krug organizator je predvidio da se igra danas i sutra, potom ponovo idući ponedjeljka i utorak, u srijedu je četvrtzavršnica, u  petak poluzavršnica i subotu 8. srpnja završno razigravanje za plasman. Prva nagrada je 10.000 kuna, druga 4.000, treća 1.000, a četvrta večera. Peharima će biti nagrađeni najbolji igrač, golman, strijelac i mladi igrač.

Uz domaćeg sudca Maria Adžijevića sudit će sudački par iz Novske.

Svih večeri turnir započinje u 19 sati. Ulaznice neće naplaćivati u prvom krugu.  Pokrovitelj turnira je Grad Pakrac.

RASPORED

Ponedjeljak  26. lipnja

19,00 sati : CB Jet set – IKS Takač

19,40 sati: Brođani – Sloga

20,20 sati Stragatrans – Slatki užitak

21,00 sat: Slučajni prolaznici – Sloga

 

Utorak 27. lipnja

19,00 sati : IKS Takač – Poliklinika Arcadia

19,40 sati: Brođani – Slučajni prolaznici

20,20 sati Poliklinika Arcadia - CB Jet set

21,00 sat: Stragatrans – Mali most/CB Ruža

21,40 sati Elite Academi - Stragatrans