IMG 9455 1 1024x685

Nogometaši Hajduka uvelike se pripremaju za predstojeću sezonu MŽNL Brod-Požega koje započinje 22. kolovoza gostovanjem u Slobodnici. Osim nekoliko odigranih prijateljskih utakmica, novom strategu Hajduka Nebojši Gostimiru odlična provjera igračkog stanja bit će predstojeći dvodnevni „Memorijalni turnir hrvatskih branitelja Pakrac – Lipik“ što se za blagdan Velike Gospe, 14. i 15. kolovoza igra na gradskom stadionu u Pakracu.

Osim domaćina koji će navijačima i službeno predstaviti vrlo mladu momčad osvježenu tek novopridošlim Šulcom te igračima iz BiH Popovićem i Majdancom, na tradicionalnom pakračkom turniru još će sudjelovati Kamen iz Sirača, Daruvar te Moslavina iz Kutine.

Turnir1 1

Voljom ždrijeba turnir će u subotu s početkom u 16 sati otvoriti Daruvar i Moslavina, a odmah nakon njih u 18 sati na teren će izaći Hajduk i sirački Kamen. Drugi dan se u istim terminima igraju utakmice za plasman. Ulaz je 15 kuna.

„Zadovoljni smo što ćemo opet imati kvalitetan turnir u Pakracu, a iskoristit ću priliku da zahvalimo ekipi NK Daruvara na čelu s našim bivšim trenerom Sinišom Grubišićem, koji su uskočili u turnir u posljednjem trenutku umjesto spriječenog NK Lipik 1925. Razlog odustanka naših susjeda i sportskih prijatelja Lipičana je ulazak u finale županijskog nogometnog kupa koji se igra već u srijedu, 18. kolovoza. Ujedno, želimo im pobjedu i da dostojno prezentiraju naš kraj na finalu u Kuzmici“, kazao je dopredsjednik Hajduka Slavko Vuić.