Petrinja 4

Na Međunarodnom prvenstvu Hrvatske održanom proteklog vikenda u Petrinji vozači lokalnog MK Pakrac Lipik ostvarili su solidne rezultate. Nastupila su petorica.
„U klasi B-250 Bruno Baranček je osvojio ukupno 15. poziciju s dva ista plasmana u obje vožnje. Krunoslav Tonković u klasi Veteran A osvojio je ukupno 10. poziciju s desetim rezultatom 1. vožnje te 9. rezultatom druge vožnje. Kod juniora je Leone Tonković u klasi MX50J nastavio je s natjecanjima nakon teškog pada na utrci u Pakracu. Osvojio je 6. poziciju nakon ostvarenog 7. rezultata prve vožnje te 6. rezultata druge vožnje. Leo Dvorski, već standardan na postolju u klasi MX50J osvojio je ukupno 3. mjesto s istim rezultatom u obje vožnje“, izvještavaju iz kluba.
Najbolji klupski vozač Stefan Lenče u klasi MX65J osvojio je ukupno 4. poziciju. Uz pravo šarenilo rezultata, gdje su se izmjenjivali vozači u prvoj i drugoj utrci, Stefan je u prvoj utrci osvojio 4. poziciju, dok je u drugoj popravio plasman te osvojio 3. mjesto. Ali ni to nije bilo dovoljno za postolje te je Stefan s osvojenih 38 bodova ostao na 4. poziciji.
Sljedeći vikend vozi se Alpe Adria prvenstvo na stazi Kreševo u BIH gdje će nastupiti Stefan Lenče, a nakon toga 5. lipnja na rasporedu je utrka u Rakovom potoku.