humanitarna akcija.bak

Jučer je u organizaciji Grada Kutjeva, Turističke zajednice Grada Kutjeva i Udruge „Mali princ“ na stadionu NK Kutjevo održana humanitarna utakmica za najmlađe članove udruge u sklopu Svjetskog dana svjesnosti o autizmu. Za sastav Malog princa pod palicom izbornika Ivana Budimira - Ike nastupile su sadašnje i bivše legende kutjevačkog kluba, dok su na suprotnoj strani zaigrale bivše zvijezde hrvatske nogometne reprezentacije poput Ivice Olića, Borisa Živkovića i Gorana Vlaovića, na čelu s ni manje ni više, nego Zlatkom Dalićem.

dalić

Da je akcija bila pun pogodak, vidjelo se već po automobilima oko stadiona gdje se vrlo teško moglo naći slobodno parkirno mjesto, preko 1500 posjetitelja došlo je podržati sve aktere ove hvale vrijedne akcije. Publika je prvo imala prilike gromoglasnim pljeskom pozdraviti „male prinčeve“ koji su pokupili simpatije svih prisutnih, nakon toga uslijedile su pozdravne riječi gradonačelnika Kutjeva, Josipa Budimira koji je također i zaigrao za ekipu Malog princa čije su boje između ostalih branili i Petar Čuljak, Jurica Bešlić, Mile Pavelić, Krešo Poleti, Ante Budimir i Željko Adžić.

Posebnom dobrodošlicom svi prisutni počastili su Zlatka Dalića, a koji je cijelo drugo poluvrijeme proveo družeći se s brojnim obožavateljima za koje je sve do jednog imao strpljenja uslikati se, potpisati se te je time samo dodatno potvrdio kako medijska slika o njemu kao vrlo mirnom, staloženom i pristojnom izborniku nije slučajna. Momci su na terenu uzvratili pravim spektaklom od čak 18 golova, po 9 za svaku momčad, a da sve počne i završi odlično, pobrinulo se i vrijeme koje je također bilo na istoj razini s događajem.

mali prinčevi

igra

publika.bak

olić živković

vlaović

Dalić publika

kapetan

Dio fotografija preuzet s NK Kutjevo