banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

odbojka valpovo

ZAVRŠNICA FESTIVALA ODBOJKE U VALPOVU 

Najmlađe odbojkašice OK Volley LI-PA proteklog vikenda odigrale su završnicu festivala odbojke u Valpovu. U više dobnih kategorija natjecale su se protiv OK Đakovo, OK Nuštra, OK Bilje, ŽOK Enna Vukovar, ŽOK Orašje, OK Višnjevac, OK Našice i OK Vinkovci.

Za ekipu super mini odbojke završnicu su igrale Rea Grgić, Mia Kliček i Tara Sarajlija, a vodile su ih seniorke Barbara Drempetić i Ines Jendrašić. S dvije pobjede i jednim remijem završile su na 4. mjestu od 8 ekipa.

Pod vodstvom kapetanice seniorki Dajane Popović, ekipu mini odbojke Lipa predstavljali su Hana Senci, Nika Hodak, Katja Ivanović, Toma Lukić i Ivor Jendrašić. Uz jednu pobjedu i remi, upisali su i tri poraza što im je donijelo 12. mjesto od 16 ekipa. 

Boje ekipe male odbojke Lipa 1 branile su Maria Ružička, Tina Bišćanin, Anja Ždralović, Lena Latinski i Lorena Kliček, a ekipe male odbojke Lipa 2 Eva Krivdić, Paola Vrkljan, Nika Grgić, Ana Teodorović, Nola Mašić i Lara Žili. Na utakmicama su ih vodile seniorka Hana Vujić i Zvjezdana Kliček. Jedinica je zauzela 6. mjesto u konkurenciji od 11 ekipa s po jednom pobjedom, remijem i porazom, a Dvojka je u četiri odigrana susreta skupila bodova za 9. mjesto.

odbojka valpovo igra

RUKOMET

Dječaci U-15 rukometnog kluba LiPa u subotu su gostovali u Osijeku u posljednjem krugu 1. HRL gdje su odigrali utakmice protiv RK Osijek i RK Tenja. Osječani su bili bolji rezultatom 11:21 (6:12), ali dojam su ispravili utakmicom protiv Tenje koju su pobijedili s 24:20 (12:8).

Nakon duge sezone te 28 odigranih utakmica, mladi rukometaši trenera Anđelka Lucića zauzeli su 10. mjesto u konkurenciji od 15 ekipa sa 17 osvojenih bodova. Tijekom sezone nastupali su: Karlo Andreatto, Franko Bošnjaković, Luka Brtan, Ivan Caha, Mile Dabić, Niko Grgić, Josip Ilinković, Patrik Jurišić, Stjepan Karivan, Marko Kesten, Deni Lapaš, Adrijan Lucić, Maksym Matviichuk, Jakov Švajghart, Matija Višić, Jona Vukšić, Matej Žužinjak.

rukomet u 15 ljestvica

Kategorija U-13 gostovala je u nedjelju u Belom Manastiru, dječaci su nastavili s odličnim igrama i serijom nepobjedivosti te su ovoga puta uvjerljivo pobijedili ekipu domaćina RK Baranja rezultatom 25:13 (13:5).
Za razliku od starijih kolega, selekciji U-13 preostalo je odigrati još dva kola, trenutno su lideri lige te ostaje za vidjeti hoće li tu poziciju zadržati do kraja prvenstva. Za „trinaesticu“ nastupaju: Franko Bošnjaković, Mile Dabić, Lovro Feher, Dorijan Jozipović, Bartol Knežević, Deni, Ivano i Tin Lapaš, Noa Lopar, Benjamin i Damjan Lucić, Leonardo Straga, Matija Širac.

rukomet u 13 ljestvica

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić