DSC00025 Medium

4. MŽNL SB-PŽ 

NK Hajduk Pakrac je i nakon tri kola neporažen, proteklog vikenda savladali su s 4:3 Jakšić u zanimljivoj utakmici u kojoj se hattrickom istaknuo Filip Matijašević, a utakmicu su obilježili i odlični debitantski nastupi inozemnih pojačanja Brandona i Cassame. Zeleni drže drugo mjesto na tablici nakon tri odigrana kola s dvije pobjede i jednim neriješenim ishodom, a u nedjelju 10. rujna će u goste osmoplasiranim Sikirevcima gdje će igrači trenera Dubravka Ljevakovića potražiti nove bodove i nastavak dobre forme.

Nogometna škola "Li-Pa"

Prvu utakmicu u MŽNL SB/PŽ u subotu 9. rujna u 10 sati na pakračkom gradskom stadionu odigrat će novoosnovana ekipa kadeta Škole nogometa "Li-Pa", o kojoj smo pisali prošli vikend, a protivnik će im biti NK Amater iz Slavonskog Broda. 

NK Lipik 1925 je nakon dvije pobjede prošlog vikenda upisao prvi poraz u ligi te zauzimaju peto mjesto na tablici, a u subotu 9. rujna u 16:45 sati će ugostiti devetoplasirani Zadrugar.

1. ŽNL 

HNK Dobrovac nakon tri kola drži prvo mjesto kao jedina ekipa s maksimalno osvojenim bodovima, a prošlog vikenda su se odmorili odigravši samo četiri minute u pobjedi protiv nekompletne Kuzmice. U nedjelju će u pohod na nove bodove u goste Slavenu koji je pretposljednji na tablici. 

2. ŽNL 

NK Croatia Donja Obrijež se također može pohvaliti s maksimalno skupljenim bodovima iz prva dva susreta u kojima su savladali Eminovce i Sulkovce, a u nedjelju u 16:45 sati će na domaćem terenu odmjeriti snage sa Starom Lipom koja također ima dvije pobjede. 

NK Dinamo Badljevina polovičnim uspjehom u dosadašnja dva kola zauzima četvrto mjesto na tablici, a nakon što su u prošloj utakmici savladali Eminovce 5:0, u nedjelju će u gostujućoj utakmici nove bodove potražiti protiv Graničara iz Bučja. 

NK Slavonija Prekopakra iz prva dva kola bilježi poraze, a prve bodove pokušat će osvojiti u subotu 9. rujna u 16:45 sati na domaćem terenu protiv Biškupaca.