Mladi kuglači Slavonskog banovca trenera Tomislava Luksetića, sudjelovali su na pojedinačnom prvenstvu Hrvatske u kuglanju za dječake i djevojčice u kategorijama U10 i U12. Prvenstvo se odigravalo u dva termina, djeca su najprije od 1. do 3. travnja nastupila u Ogulinu, dok se proteklog vikenda, 16. i 17. travnja natjecanje organiziralo u Delnicama.

U muškoj kategoriji U12 koja se natječe po "pravim" pravilima, dakle s čišćenjem, naši su postigli vrlo dobre rezultate uzme li se u obzir podatak da su tek nedavno krenuli s ozbiljnijim treninzima pa tako naši mali kuglači svojim nastupom mogu biti itekako zadovoljni. Uspješniji od ostalih kolega iz kluba bio je Fran Ivošević skupivši iz dva nastupa zbrojno 812 čunjeva. Matko Škondro srušio je 751, a Jan Štampf je dogurao do brojke 646 drva.

Kod mlađih kuglačkih nada, onih do 10 godina koji bacaju samo "u pune" od naših igrača najviše je postigao Niko Calvi, srušivši 1100 čunjeva, odlični su bili i Matko Šuperina s 1015, Ivan Turković s 937, Andrija Turković s 843, Borna Marin je srušio 790, dok je Karlo Turković postigao rezultat od 752 srušena čunja.

Kod djevojčica u starijoj kategoriji Sara Marin je bila nijansu bolja od Erin Lepka. Brojke su rekle 753 Sarina čunja naspram 717 čunjeva Erin. Ovim rezultatom iza sebe su ostavili i neke igračice s dužim kuglačkim stažom.

U mlađoj kategoriji djevojčice iz Slavonskog banovca predstavljala je samo Lara Lepka, bila je odlična i i s 1002 čunja zauzela odlično 9. mjesto od 13 natjecatelja.