Petero članova Streličarskog kluba "Kuna" jučer je u konkurenciji 80- ak streličara iz četiri zemlje nastupilo na WA 900 turniru "Zlatna strijela Preloga" koji je održan u Otoku kod Preloga donijevši kući 5 medalja, 4 zlata i jednu broncu te s oborenih osam hrvatskih rekorda.
Ovo natjecanje je bilo specifičan po tome jer se puca na tri različite duljine skupljajući bodove, a unatoč vrućini i jakom suncu, "Kune" su i ovaj turnir odlično odradile. Prva mjesta osvojili su juniorka Marija Marošević (zakrivljeni luk), seniorka Mirela Miletić (dugi luk),seniorka  Zvjezdana Drašner (goli luk) te veteran Tomislav Nemet (dugi luk) dok je senior Dario Marošević zauzeo treće mjesto (dugi luk).

Uz osvojene medalje naši streličari porušili su i rekorde tako je Mirela Miletić oborila rekord na 25, 20, i 15 metara te u ukupnom zbroju na ove tri staze, Tomislav Nemet  oborio je rekord na 25 metara, rekord na 30 metara i u ukupnom zbroju na 40, 30 i 20 metara postavila je i Zvjezdana Drašner dok je Dario Marošević oborio rekord na 15 metara.

Ovo  natjecanje bilo je jedno od priprema budući da pakračke „Kune“ idućeg vikenda čeka prvenstvo Hrvatske u 3D disciplini koje će biti održano u Sunji.