Lokalna razvojna agencija – Poduzetnički centar Pakrac d.o.o. u sklopu projekta „ Korisnička podrška PCP-a“, financiranog bespovratnim sredstvima Europske unije i Europskog fonda za regionalni razvoj organizira radionicu na temu „Tehničko savjetovanje- zaštita na radu i zaštita od požara“ koje će biti održano 1. ožujka  u 11 sati u konferencijskoj dvorani Poduzetničkog centra Pakrac. Predviđeno trajanje je tri sata, a predavanje će voditi  Željko Sven Bukovski , predsjednik uprave Zavoda za istraživanje i razvoj sigurnosti d.o.o.

Na radionici će biti obrađene teme o Zakonu o zaštiti na radu, Zakonu o zaštiti od požara, osnovni pojmovi iz zaštite na radu i zaštite od požara, procjeni rizika i ugroženosti djelatnostima u vezi  sa zaštitom na radu (projektiranje, osposobljavanja iz zaštite na radu, osobe ovlaštene za zaštitu na radu), obvezama poslodavca u provođenju zaštite na radu, posebnim propisima iz zaštite na radu i zaštite od požara te posljedicama neprovođenja zaštite na radu i zaštite od požara (nadzor, prekršajne odredbe).

Zainteresirani se mogu prijaviti na e-mail adresu : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  najkasnije do četvrtka , 28. veljače.