Završna priredba polaznika Dječjeg vrtića “Maslačak” iz Pakraca, koja je večeras održana ponovo je do zadnjeg mjesta ispunila Gradsku sportsku dvoranu u Pakracu i potvrdila da se radi o jednoj od najposjećenijih tradicionalnih manifestacija u gradu.

Tijekom jednosatnog programa mnogobrojnim okupljenima među kojim su uglavnom bili roditelji, djedovi, bake i ostala rodbina, predstavile su se sve odgojne skupine, od najmlađih jaslica, skupine malih engleza  pa sve do predškolaca matičnog te područnih vrtića pod Kalvarijom, iz Badljevine, Prekopakre i Donje Obriježi. Ideja i kreacija nije nedostajalo ni ove godine pa su parketom pakračke dvorane plesali i pjevali mali gusari, pilići, medvjedići, mravi, bilo je tu plesača i plesačica u šarenim kostimima te likova iz poznatih animiranih filmova.

Sve njih pozdravili su Višnja Klobučar, ravnateljica Dječjeg vrtića “Maslačak”, i gradonačelnica Anamarija Blažević zahvalivši svim odgajateljicama i zaposlenicima što su u pripremu ove priredbe uložili puno truda, a posebno djeci koja su marljivo uvježbala plesne korake što su nagradili i posjetitelji velikim pljeskom.

Također su predškolcima poželjele sve najljepše u školskim klupama, a ove godine ih u prvi razred kreće 83, 63 mališana iz redovnog programa vrtića i 20 iz male škole.

FOTOGALERIJA