DSC 6056 Medium

Pakračka šetnica bila je sinoć mjesto održavanja tradicionalnog Božićnog sajma u sklopu manifestacije Advent u Pakracu kojeg godinama u suradnji uspješno organiziraju Grad Pakrac i Turistička zajednica Grada Pakraca. Pomalo prohladno, ali suho vrijeme privuklo je na središnji gradski trg naše sugrađane koji su mogli razgledati dvadesetak uređenih štandova uglavnom domaćih OPG-a, obrtnika i udruga i možda kupiti koju prigodnu rukotvorinu, domaći proizvod i suvenir.

DSC 6012 Medium

Za kulturno-umjetnički program nazvan „Ususret Božiću“ pobrinuli su se učenici Osnovne glazbene škole, Osnovne škole Braće Radić, mališani Dječjeg vrtića „Maslačak“ te pakračke mažoretkinje koji su prigodnim pjesmama i plesom razveselili mnogobrojnu publiku.

FOTOGALERIJA

Vrhunac večeri, ako se pita naše najmlađe sugrađane, bio je dolazak Djeda Mraza kojeg su već po starom običaju dovezli naši bajkeri „Vitezovi tame“ kako bi mu pomogli prevesti sve silne darove za pakračke klince koji su ih ove godine itekako zaslužili. Djed je u malenoj kućici na Trgu strpljivo dijelio poklone i fotografirao se sa svakim mališanom za najljepšu adventsku uspomenu.

DSC 6082 Medium