urban1

Damir Urban i njegova četvorka nastupili su sinoć na pakračkoj šetnici u sklopu programa ovogodišnjeg Multipaka.

„Hvala što ste nas pozvali u svoj grad. Nemamo često priliku biti ovdje, gotovo nikad, i zato zahvaljujemo organizatoru, ali i svima vama“, rekao je u svom stilu Urban i dodao da mu je drago što u publici vidi starije generacije koje prate njegov glazbeni opus od samih početaka prije više od 30 godina, ali i mlađu publiku koja ga prepoznaje iz popularne glazbene emisije The Voice.

FOTOGALERIJA

Saša Markovski, Sandi Bratonja, Luka Toman i Marko Bradaschia predvođeni fenomenalnim Urbanom, oduševljavali su svojim izvedbama mnogobrojnu publiku. Uvod u koncert bila je pjesma ‘Nitko osim nas’, a zatim su se nizale uspješnice sa svih albuma, uključujući i legendarnu baladu ‘Budi moja voda’. U jednom trenutku, na pozornici im se pridružila Lipičanka Martina Pleše i otpjevala s njima pjesmu „Ruke“.

Za sve one koji su propustili koncert, u našoj fotogaleriji donosimo djelić sinoćnje atmosfere, a program Multipaka završava danas, glazbenim slušaonicama i „Dobrim dvorištem“, u kojem će svatko pronaći nešto za sebe.

urban2