Članovi Kulturno prosvjetnog društva "Sloga" obilježili su sinoć koncertom "Ivanov rođendan ususret Božiću" u Hrvatskom domu dr. Franjo Tuđman u Pakracu, rođendan dr. Ivana Šretera, pakračkog mirotvorca i mučenika koji je Domovinskom ratu 18. kolovoza 1991. godine otet na cesti u Kukunjevcu, mučen i ubijen u zloglasnom logoru Bučje i njegova sudbina do danas nije poznata.

U svečanom i božićnom duhu sinoćnje obilježavanje otvorili su domaćini, članice ženske pjevačke skupine KPD „Sloga“ pod ravnanjem profesora Dragana Starivlaha, a božićni koncert uveličale su i članice  ženske klape „Stentoria“ iz Daruvara.

Sinoćnji 90-minutni koncert završio je impresivnim izvedbama etno, romske i makedonske glazbe Joze Hodaka-Jozza i njegovog bezimenog benda, a ovaj događaj bio je i humanitarnog karaktera jer su prikupljena sredstva od kupnji ulaznica donirana našem sugrađaninu Denisu Majoru oboljelog od Huntingtonove horee, nasljedne bolesti koja pogađa ljude srednje životne dobi kao pomoć za kupnju lijekova.

Svi oni koji nisu bili u mogućnosti posjetiti sinoćnje događanje Denisu mogu pomoći i  uplatom na račun: Denis Major, M. Gupca 71,  na broj računa HR0523400093205731217.