U organizaciji Osnovne glazbene škole Pakrac večeras je održan koncert pod maskama kojeg su pripremili učenici pod mentorstvom profesora Tee Silađi, Kristine Kačarovski, Martine Faktor, Kornelije Boršodi, Tomislava Galića, Luke Iverca, Saše Babića, Danijela Rajkovića i Ivana Goluba.

Bogati glazbeni program je proveden kroz dvadeset i četiri glazbene točke. Led su probili najmlađi iz glazbenog vrtića vokalnom izvedbom „Poklada”. Na klaviru su nastupili Filip Pečanić, Nikita Sopjanac, Srećko Popović, Alexander Gustovarac i Natea Perinović, a umijećem sviranja gitare predstavili su se Fran Milek, Matija Kunce i Biljana Sudar. Splet slavonskih kola izveli su Diana Mirt i Stefani Škariot na bisernicama, David Filipović i Šimun Širac na braču uz pratnju Karla Tomaša Bobića i Dine Josipovića na berdama i bugariji.

Nastupio je i mali zbor OGŠ „Pakračke zvjezdice”, ansambl flauta te učenici Josip Slijepčević, Mateo Kadežabek, Sebastijan Sić i Goran Sotonica na harmonici. „Can, Can” su izvele Matea Matić, Marijana Prhal i Gabrijela Matić na trubi, a američku narodnu Marta Tomić Bobaš i Lucija Crnković na flauti, kao i Elena Tutić koja je na flauti uz klavirsku pratnju svog kolege Andreja Žilija izvela skladbu „Morski list i jegulje”. Violinom su zasvirali Antun Horvat, Vita Jirasek i Melani Houf. Cjelokupni doživljaj je za kraj upotpunio veliki zbor Osnovne glazbene škole nastupivši s pjesmom „Život je maskenbal” Seida Memića Vajte.