Nakon gotovo dva mjeseca ljetne stanke, nova kino sezona počinje danas u 18 sati projekcijom filma „Tvrd orah 2“ za najmlađe. U njemu vjeverica Surly sa svojim društvom vodi nove pozitivne bitke za park u kojem živi. Novi je to nastavak animacije iz 2014. godine u kojem glas, kao i u prvom dijelu, vjeverici posuđuje Rene Bitorajac.

U 20 sati posjetitelji imaju priliku gledati Tom Cruisea u filmu „American Made“ kojeg je producirao Brian Grazer, dobitnik „Oscara“. Film je temeljen na istinitoj biografskoj priči o pilotu krijumčaru droge, oružja i novca koji naposljetku obavlja jednu od vodećih tajnih akcija CIA-e. Tom Cruise opet pokazuje svoje letačke sposobnosti sjećajući nas na 1986. i „Top Gun“.

„Cijene ulaznica, termini i volonteri naše Udruge koji su preuzeli obveze rada u kinu ostaju isti. Radovalo bi nas , dragi sugrađani, kada biste ponudili svoju volju i vrijeme kako bi naše kino radilo bolje prikazujući kvalitetne i atraktivne naslove“, poručila je Dubravka Špančić, tajnica KPD „Sloga“.