U organizaciji Kulturno – prosvjetnog društva „Sloga“ Pakrac, Dječjeg gradskog vijeća Grada Pakraca te Gradske knjižnice Pakrac, najavljujemo program Dječjeg tjedna koji započinje u ponedjeljak.

Program će se održavati od ponedjeljka 2. listopada do četvrtka 5. listopada u Hrvatskom domu „Dr. Franjo Tuđman“ te u pakračkoj knjižnici, a u nastavku donosimo sadržaj.

U ponedjeljak 2. listopada od 17 do 18 sati održat će se pričaonica/radionica/igraonica „Djevojčica sa žigicama“ u dvorani „Ivan Nemet“ u Hrvatskom domu, a sudionici će se upoznati s osnovnim dječjim pravima sažetim iz Konvencije o pravima djeteta.

Priču o modi i trendovima, obitelji i ljubavi, porocima i djeci izgubljenoj u sadašnjosti možete pogledati u kazališnoj predstavi glumačke skupine KPD „Sloga“, pod nazivom „Ivica na zrnu graška“. Predstava će biti prikazana u srijedu 4. listopada u kino dvorani, a posjetitelji ju mogu pogledati u dva termina – u 12 i 18 sati. Ulaznice se prodaju po simboličnoj cijeni od 10 kuna.

U četvrtak 5. listopada, organiziran je turnir/kviz u igri „BUZZ“ za osnovnoškolce koji će se održati u Gradskoj knjižnici Pakrac s početkom u 17 sati.