Povodom Mjeseca knjige u pakračkoj Gradskoj knjižnici upriličili su „sretne dane“ za sadašnje, ali i eventualne buduće korisnike. Ako ste se našli u situaciju da niste na vrijeme vratili knjigu, što knjižnica kažnjava s pravilnikom propisanih 0,50 kn po danu, to u periodu od 30. listopada do 5. studenog možete učiniti – bez zakasnine. Zgodna pogodnost, naročito za one koji su i ne sjećaju kad su točno posjetili Gradsku knjižnicu i posudili kakvu građu.
Za one koji do danas nisu bili članovi Gradske knjižnice i za to plaćali redovitu članarinu od 50 kuna, u tekućem tjednu mogu to postati po povlaštenoj cijeni od samo 30 kuna.
Sretni dani su i za ljubitelje knjiga. Od ponedjeljka u prostoru knjižnice traje rasprodaja revizijom otpisane knjižne građe pa shodno tome - a neovisno tomu zanima li vas beletristika, dječja književnost ili pak stručna literatura – knjiga košta 10 kuna! One dječje i po 5…
Volite li dobro štivo, a želite očuvanu knjigu, trebate požuriti! Doznajemo da prodaja ide bolje od očekivanog, a kupci uglavnom srednje i starije dobi, te mlade majke koje se odlično snalaze u šarenilu slikovnica, odlaze kući s punim rukama.