Tradicionalna završna priredba Plesnog kluba „Dolce“ jučer navečer ispunila je kino dvoranu Hrvatskog doma „Dr. Franjo Tuđman“ roditeljima, bakama i djedovima koji su došli uživati u programu, a koji je s polaznicima pripremila njihova voditeljica Marijana Verčej. To je bila 5. po redu „plesna čarolija“ kojom plesačice obilježavaju završetak plesne sezone.

Kroz 16 točaka programa u kojoj su mini, mala, srednja i velika grupa pokazali što su male plesačice pripremale tijekom godine, predstavljene su novousvojene plesne vještine polaznika koje su bile nagrađene zasluženim pljeskom. Kako je istaknuto, Plesni klub u prošloj godini bio je vrlo aktivan sudjelujući na nastupima u Pakracu i Lipiku, ali na brojnim gostovanjima unutar i izvan županije.

Kako je rekla Vedrana Fiala, predsjednica Plesnog kluba „Dolce“, zahvalu upućuje svima koji su svojim trudom i zalaganjem bili dijelom rada kluba protekle godine, od plesača i plesačica, njihovih roditelja koji su se angažirali i na treninzima i prilikom organizacije nastupa, gradovima Pakracu i Lipiku na podršci, kao i KPD-u Sloga što im je izašao u susret s prostorom za treninge i nastupe.

Nakon svečanog dijela programa, plesačice i njihovi roditelji su druženje su nastavili ispred Hrvatskog doma prigodnim domjenkom.