Više od 300 gledatelja, pri čemu mnogi iz okolnih gradova,  prisustvovalo je u subotu u pakračkoj sportskoj dvorani koncertu poznatog glumca i pjevača Rade Šerbedžije, u pratnji glazbenog sastava Zapadni kolodvor, a sudeći po pljesku tijekom i posebno nakon koncerta otišli su nakon dva sata više nego zadovoljni.

Koncert nazvan „Za MNK Dudovo bure“ jer je prihod namijenjen snimanju dokumentarnog filma o ovom nekada poznatom pakračkom malonogometnom klubu protekao je, osim u glazbenim točkama iz Šerbedžijinog starog i novog repertoara, ali i poznatih pjesama drugih izvođača, i u glumačkom u kojima je Šerbedžija govorio dio svoje memoarske knjige „Do posljednjeg daha“. Naravno da publika Šerbedžiju nije pustila s pozornice dok nije izveo recital poznate pjesme Arsena Dedića „Ne daj se Ines“.

Šerbedžija se je zahvalio „Dudovom buretu“ što mu je omogućio da nakon 28 godina ponovo nastupi u Pakracu, ali se pakračkim malonogometašima ispričao što im je dao 1987. godine odlučujući četvrti gol kojim ih je njegova ekipa izbacila iz četvrtog kola najpoznatijeg ,malonogometnog turnira u Hrvatskoj „Kutija šibica“.

Kao predtočka Šerbedžiji i Zapadnom kolodvoru  nastupila je mlada zagrebačka kantautorica Sara Renar.