Članice Kulturno prosvjetnog društva “Sloga” sinoć su bile organizatorice i domaćice susreta pjevačkih skupina održanom u kino sali Hrvatskog doma „Dr. Franjo Tuđman“.

Kako je na početku programa  najavila voditeljica Kristina Zednik, ženska pjevačka skupina KPD „Sloge“ svake godine nastoji ugostiti druge pjevačke skupine u manifestaciji koja je posvećena pokojnom članu, humanistu i mučeniku dr. Ivanu Šreteru pod nazivom „Ivanov rođendan ususret Božiću“, no budući da u malim mjestima poput Pakraca prosinac vrvi događanjima, a osobito nastupima djece koja ipak trebaju imati prednost, članice su odlučile susret zborova pomaknuti na studeni.

Iako ne u božićnoj, ali ipak vrlo ugodnoj i svečanoj atmosferi, 45 minutni program otvorile su domaćice, ženska pjevačka skupina KPD „Sloge“ pod ravnanjem profesora Dragana Starivlaha, a uz njih, večer su upotpunili i nastupi gostiju; Gradskog pjevačkog zbora Lipik, Hrvatskog pjevačkog društva Graničar iz Nove Gradiške i Pjevačke skupine Hrvatske čitaonice iz Hercegovca.

Na kraju koncerta pakračku publiku i goste pozdravio je Damir Špančić, predsjednik KPD „Sloga“, uručivši gostima prigodne poklone kao zahvalu na sudjelovanju u sinoćnjem programu.