koncert za raju kak treba

Bend mjuzikla DOBRI JARANI pripremio je sa svojim raspjevanim gostima glazbenicima, pravu poslasticu za petak 30. rujna u 19 sati u Hrvatskom domu "Dr. Franjo Tuđman" u Pakracu koji ovim koncertom završava suradnju na projektu mjuzikla, a ujedno pomaže KPD "SLOGA" Pakrac u provedbi akcije za prikupljanje sredstava za novo kino platno u čijoj su kvaliteti građani već mogli uživati u posjeti kinu.

Kako smo već u našem mediju pisali, nabava i montaža novog kino platna sufinanciran je sredstvima Ministarstva kulture i medija, a sredstva za razliku KPD „Sloga“ mora osigurati samo. Kupnjom ulaznice za koncert od 40 kuna građani će moći pomoći i podržati akciju prikupljanja. Kako su rekli organizatori, osim songova "Zabranjenog pušenja" iz mjuzikla, bend će zasvirati rock, pop 60tih, 70tih, 80tih, sevdah, etno, domaće, strano, a uz sudionike samog mjuzikla nastupit će i gosti, naši sugrađani glazbenici.  

Građani ulaznice mogu kupiti u kafiću CINEMA u Pakracu (od srijeda do nedjelje od 16 do 22 sata), vikendom na biljetarnici kina ili na dan koncerta sat vremena prije.

dobri jarani pakrac Medium