nastup sš pakrac

U Hrvatskom domu dr. Franjo Tuđman 18. svibnja obilježen je Dan Srednje škole Pakrac Svečanom sjednicom Nastavničkoga vijeća.
Gradonačelnica Anamarija Blažević istaknula je da joj je drago što može posvjedočiti trudu i radu škole koja ima dugu tradiciju te da su mnogi bivši učenici sadašnji gradski stipendisti i da je među prisutnima sigurno nekolicina onih koji će to tek postati. Zaželjela je svima da sretno privedu nastavnu godinu kraju i da uživaju u programu. Ravnatelj Dario Čilić pozdravio je goste iz Požege, svoje nastavnike i učenike uz zahvalu svima za trud i rad kojeg svakodnevno ulažu. Učenicima i mentorima dodijeljena su priznanja za zapažene rezultate na županijskim i državnim natjecanjima, a učenicima koji su tijekom cijelog srednjoškolskog obrazovanja prolazili s odličnim uspjehom, dodijeljeni su i pokloni.

gradonačelnica

Uslijedio je program koji se sastojao od glazbenih (Zbor Učeničkoga doma, Školski zbor, pojedinačni nastupi učenika) i dramskih točaka (Dramska sekcija Učeničkoga doma, pojedinačni nastupi učenika), a nakon svečanosti, učenici i nastavnici svoj su dan nastavili u Gradskoj sportskoj dvorani prijateljskom odbojkaškom utakmicom nastavnika i maturanata te futsal utakmicom. publika sš pakrac