vrtni festival

Veselo, zabavno, ali i svečano bilo je jučer u Osnovnoj školi braće Radića, gdje je uz Vrtni festival u školskom vrtu održan i bogat program u holu škole kojeg su pripremili učenici i učitelji kako bi proslavili svoj dan.

Škola je Vrtnim festivalom otvorila svoja vrata roditeljima i svim drugim sugrađanima koji su tako imali priliku prošetati kroz šumski vrt, vodeni vrt sa jezercem, upoznati se s raznolikim cvjetnim gredicama, sjenicom, kućicom za vrtni alat, voćnjakom. Učenici su prigodnim recitacijama upoznali posjetitelje sa pojedinim dijelovima vrta, ponudili im različite rukotvorine koje su izradili u učeničkoj zadruzi, ali i upoznali ih s igrama i novim znanjima stečenim kroz mobilnosti Erasmus projekata. 

DSC 3344

„Na današnji dan prisjećamo se onoga što smo radili ove školske godine. Uspješno smo proveli mnogo projekata, 66 učenika sudjelovalo je na županijskim natjecanjima, troje na državnim, kao i ekipa rukometaša, a moram spomenuti i dobivanje Erasmus akreditacije kojom ćemo u iduće četiri godine još lakše doći do financijskih sredstava kroz Erasmus program, kao i dobivanje oznake eTwinning. To nam je motivacija da nastavimo predano raditi na svim projektima koje si zadamo kao cilj“, rekla je Sanja Delač, ravnateljica škole i zahvalila učenicima i djelatnicima koji svojim radom čine sve da pakračka škola bude cijenjena i prepoznatljiva.

DSC 3404

Anamarija Blažević, pakračka gradonačelnica, poručila je učenicima i učiteljima da su ponos našeg grada jer svaki dan daju dio sebe u ostvarenje uspjeha po kojima ih svi možemo prepoznati.

FOTOGALERIJA

Pred brojnim uzvanicima, učenici su izveli zabavan program nazvan „Čarobne su kapi proljetne slobode“ koji je bio ispunjen pjesmom, plesom, glumom, recitacijama i scenskim prikazivanjem.

ŠKOLARCI PROGRAM