svecana dodjela naslovna

Razrednici Srednje škole Pakrac danas su dodijelili svjedodžbe maturantima gimnazije, medicinskog i fizioterapeutskog smjera, građevinskih tehničara, rukovatelja samohodnim građevinskim strojevima i montera suhe gradnje, nakon čega su medicinari izrekli svečanu prisegu.

„Zahvaljujem vam što ste odabrali našu školu kao mjesto vašeg srednješkolskog obrazovanja i čestitam na radu i svim uspjesima koje ste postigli tijekom istog. Sad ulazite u svijet odraslih gdje vam želim puno uspjeha u nastavku školovanja isto kao i u pronalasku posla u struci “, rekla je prilikom svečane dodjele svjedodžbi maturantima pakračke srednje škole zamjenica ravnatelja Ljiljana Rupena Kelemen.

svecana dodjela profesori

Kao što smo već pisali, dodjela nagradi najmaturantima upriličena je na Norijadi 26. svibnja, a najbolje učenice generacije, prema ocjenama i vladanju, su Nika Čelec (gimnazija) i Maja Svjantko (medicinski smjer). Maja je ponijela i titulu najbolje sportašice, dok je najbolji sportaš Niko Čuljak iz fizioterapeutskog smjera. Učenica s najmanje izostanaka s nastave je fizioterapeutkinja Nika Galović.