Dos Guitarras, Grgur Špančić  i Toni Mandušić, prošlogodišnji pobjednici na glazbenom natjecanju Antene Zagreb "Glazbom STOP maltretiranju", bit će voditelji ljetnih glazbenih radionica u Pakracu.

Upravo su pobjedom na ovom glazbenom natjecanju osvojili glazbene instrumente za cijeli bend na ime škole u Daruvaru, a budući je glazba dio njihova slobodna vremena te zahvaljujući razumijevanju škole u Daruvaru, instrumenti su smješteni u Hrvatskom domu "Dr. Franjo Tuđman" u dvorani "Ivan Nemet" gdje će biti i prvi susret zainteresiranih polaznika zakazan za 13. lipnja u 19 sati.

Poziv je usmjeren učenicima osnovne škole od 5. do 8. razreda te 1. i 2. razreda srednje škole, koji vole glazbu i žele tijekom ljeta, dva puta tjedno po 45 minuta, naučiti više o glazbi, pjevanju i sviranju instrumenata gitare, bas gitare ili bubnja. Iako je poželjno imati svoj glazbeni instrument, on nije uvjet za sudjelovanje u glazbenim radionicama.

Rad će biti organiziran u grupama po 5 sudionika, uz suglasnost roditelja, a po grupi se planira trajanje do ukupno 20 radnih sati. Najnapredniji sudionici bit će pozvani na intenzivniji rad i suradnju s ciljem osnivanja benda. Radionice su besplatne za sve polaznike, a jedino što se od polaznika očekuje je redovno sudjelovanje i predanost.

Sve dodatne informacije zainteresirani mogu dobiti na brojeve 099 788 43 43 (Toni Madušić) i 098 932 38 05 (Grgur Špančić).