DP vijenac

U sklopu promidžbenih aktivnosti za predstojeće lokalne izbore koji će biti održani 16. svibnja, članovi koalicije Mosta, Domovinskog pokreta i nezavisnih naše županije, položili su danas vijenac kod spomen obilježja hrvatskim braniteljima na središnjem pakračkom trgu. Tom prilikom kandidati ove koalicije za župana Josip Ređo i njegovu zamjenicu Vedrana Vondrak, izjavili su da su se došli pokloniti svim poginulim hrvatskim braniteljima čiju žrtvu za Hrvatsku u kojoj danas živimo nikada ne treba zaboraviti.

„Rat pripada povijesti i vrijeme je da se okrenemo nekim novim bitkama, prije svega bitci za demografski opstanak i opravak, bitci za gospodarski razvitak i bitci protiv korupcije“, rekao je Ređo, dok je Vondrak dodala da je „cilj otvoriti radna mjesta i tako zadržati mlade u našem kraju kako ne bi morali odlaziti trbuhom za kruhom.“

Podršku ovoj koaliciji Požeško-slavonske županije došao je dati i saborski zastupnik Domovinskog pokreta Ante Prkačin, koji smatra da stanje u državi može biti puno bolje, a trenutnoj vlasti zamjera loše gospodarstvo, ekonomiju i pravosuđe.

prkačin