Prošlo je devet mjeseci otkako se na području Grada Pakraca provodi projekt „Ja sam žena, a ne broj“ iz programa Zaželi. U tom periodu je došlo do nekoliko promjena krajnjih korisnika, ali i zaposlenica te je u devet ciklusa podijeljeno kućanskih potrepština u vrijednosti do 200 kuna na mjesečnoj razini.
Broj korisnika o kojima skrbe zaposlenice je i dalje 180, međutim u prvih devet  mjeseci je došlo do promjene ukupno 30 korisnika. Dio njih, točnije njih 10 su samoinicijativno prekinuli pomoć shvativši da im takva vrsta skrbi ipak nije potrebna. Pet korisnika je, nažalost, preminulo, a pet ih je otišlo u dom za starije i nemoćne. Kao i u svakom poslu, tako se i u ovom projektu našlo i nekoliko krajnjih korisnika koji su iz krivih razloga zatražili ovakvu vrstu pomoći te su isti (točnije njih 10) ispisani od strane koordinatora projekta. Svi ti korisnici zamijenjeni su novima koji su se naknadno prijavljivali za pomoć.
Osim promjena korisnika, došlo je i do promjena u strukturi zaposlenica. Dvije zaposlenice su dale otkaz jer su pronašle drugi posao te su umjesto njih zaposlene dvije nove koje su se u tom trenutku nalazile na Zavodu za zapošljavanje i udovoljavale uvjetima projekta. Također, jedna zaposlenica je završila na bolovanju te je zaposlena druga žena dok se ona ne vrati s bolovanja.
Kontrole na terenu su se provodile svaki mjesec, a temeljem istih se može zaključiti da je većina korisnika zadovoljna uslugom. Naravno da ima i onih koji imaju nerealna očekivanja od zaposlenica i samog projekta, uslijed čega je znalo doći do manjih problematičnih situacija koje su, u suradnji s vodstvom projekta, uspješno riješene kako na dobrobit korisnika, tako i cjelokupnog projekta. Unatoč manjim poteškoćama, može se zaključiti kako se projekt uspješno provodi i ostvaruje svoje ciljeve. Svakodnevno se brine o 180 krajnjih korisnika koji, osim pomoći oko kućanskih poslova, na dnevnoj bazi dobivaju i društvo što mnogima od njih puno znači zbog čega im je povećana kvaliteta života.