Nema boljeg osjećaja od topline tijekom dugih zimskih mjeseci. Električna deka vam može pružiti taj osjećaj kada uđete s hladnog zraka i imate dojam da se nikada nećete ugrijati. Legnite u krevet, uključite grijaću deku i prepustite se toplini i mekoći koju ona pruža. Osim toga, ovakve deke vam omogućuju ugodniji san tijekom noći. Grijaće deke su se pokazale kao kvalitetna investicija za vas i vašu obitelj jer su pogodne za ljude svih dobi i u gotovo svim situacijama. Treba istaknuti da su osobito korisne raznim bolesnicima i osobama starije dobi koje se često žale na hladnoću.

Grijaće deke sastoje se od izoliranih električnih žica koje su utkane u tkaninu i zagrijavaju se priključivanjem na struju. Postoje različiti modeli i oblici ovakvih uređaja poput grijaćih deka, poddeka, jastuka i grijača stopala. Primjerice, grijaća poddeka se pričvršćuje za madrac da ne bi skliznula i pruža toplinu u krevetu tijekom ležanja. Grijač stopala je koristan tijekom dugotrajnog sjedenja za stol ako radite od kuće.

Inovativna tehnologija s godinama napreduje i razvija grijače koji su dostupni svima za različite situacije po povoljnim cijenama. Crosst.hr web trgovina nudi niz modela poput grijaćeg jastuka, poddeke, deke i grijača stopala od svjetskog poznatog proizvođača Beurera. U nastavku imate pregled modela grijača od već spomenutog proizvođača.

Beurer grijaće deke

Beurer je vrhunski njemački proizvođač medicinske opreme koji je zastupljen na Crosst.hr web trgovini s nekoliko različitih modela grijača: poddeka, deka, jastuk te grijač stopala.

Primjerice, karakteristike grijaćeg jastuka uključuju tri stupnja grijanja, brzo zagrijavanje, posebnu zaštitu od pregrijavanja te automatsko isključivanje nakon 90 minuta. Jastuci su presvučeni prozračnom navlakom koja se skida i pere u perilici za rublje. Modeli koji se mogu istaknuti su Beurer HK 48 grijaći jastuk koji ima dvije strane s različitim dizajnom te prijenosni prekidač ili Beurer HK 55 multifunkcionalni grijaći jastuk koji je savitljiv te je pogodan za grijanje leđa, vrata i zglobova.

Beurerove grijaće poddeke se izdvajaju time što imaju prijenosni prekidač, tri stupnja grijanja sa zaštitom od pregrijavanja i precizni regulator temperature. Izrađene su od prozračnog materijala (flis) čija se navlaka pere u perilici za rublje. Ove poddeke možete naći u dvije dimenzije: 130 x 75 cm i 150 x 80 cm. Modeli koji se često izdvajaju su Beurer TS 26 koji je izrađen od vune te Beurer UB 33 koji ima funkciju automatskog isključivanja, izrađen je od pamuka (gornja strana) i flisa (donja strana) te se njegova navlaka mora ručno prati.

Treći oblik Beurerovih grijača je FW 20 grijač stopala koji je mekan i ugodan za gotovo sve veličine stopala. Kao i kod električnih jastuka i poddeka postoji tri stupnja grijanja uz zaštitu od pregrijavanja. Bitno je napomenuti da se uložak iz ovog grijača može izvaditi i oprati.

Karakteristike koje obilježavaju Beurerove grijaće deke su mekani materijal od flisa, automatsko isključivanje nakon tri sata, šest različitih stupnjeva grijanja s patentiranim regulatorom temperature te zaštitom od pregrijavanja. Dimenzije grijaćih deka su inače 180 x 130 cm i 200 x 150 cm (bračni krevet) te su perive u perilici za rublje.

Inovativna i napredna tehnologija nudi mnogo mogućnosti uređajima koji su korisni u svakodnevnom životu. Prema tome, Crosst.hr web trgovina nudi modele poput grijaćih deka i jastuka koji su se pokazali kao kvalitetna investicija za vas i vašu obitelj. Web trgovina omogućuje uspoređivanje cijena i funkcija proizvoda da biste što lakše pronašli onaj model koji vama najviše odgovara. Preporučuje se proučiti upute, uvjete i rokove za dostavu prije kupovine uređaja.