priprema hrane

U sklopu provedbe projekta „Revitalizacija Društvenog centra Pakrac“ u prostorijama NK „Hajduk“ Pakrac 17. i 18. ožujka održana je treća dvodnevna radionica i edukacija na temu zdrave prehrane. Radionice su održali Helena Mateš i Marko Ljevar, zaposlenici Opće županijske bolnice Pakrac na odjelu dijetetike i prehrane.

„Sudionici radionica mogli su doznati kako korištenjem naizgled običnih namirnica možemo pripremiti obrok pun vitamina i nutritivnih vrijednosti. Adekvatne zdrave zamjene obroka mogu uvelike utjecati i promijeniti naše prehrambene navike, a ujedno regulirati tjelesnu težinu i poboljšati naše opće fizičko stanje“, izvijestila je Danijela Galijaš, voditeljica projekta.

Vrijednost projekta iznosi 1.378.515,42 kuna, a sufinancira ga Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. zdrava hrana

lenta

Sadržaj ovog teksta isključiva je odgovornost NK „Hajduk“ Pakrac.