lampsi logo komb

''LAMPSI - Podrška lokalnoj zajednici'' naziv je projekta Udruge hrvatske policije branitelja Pakraca i Lipika kojoj je odobreno 361.199,75 kuna na Javnom pozivu ''Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice''. Projekt je sufinanciraju Europski socijalni fond i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.  Za potrebe projekta zaposlene su tri osobe. Voditelj projekta na puno radno vrijeme, koordinator aktivnosti te koordinator promidžbe i vidljivosti na pola radnog vremena. Trenutno u Udruzi hrvatske policije branitelja Pakraca i Lipika zaposlene su četiri osobe na dva projekta koja provodi udruga.

Projekt će započeti s provedbom aktivnosti u veljači jedna od njih je i Osmišljavanje, izrada i provedba online programa i radionica, pružanja psihološke i savjetodavne pomoći osobama koje su pretrpjele traumu, stres ili gubitak uslijed krizne situacije - “Snaga u tebi” koju provodi mag.psych Ivana Marin. Također je obavljena aktivnost opremanja prostora udruge.

Za potrebe projekta je izrađena web stranica http://lampsi.uhpb-pakrac-lipik.hr/, na kojoj će se informirati javnost o svim obavljenim aktivnostima projekta. Jedna od njih je i početna konferencija koja će se održati 04. ožujka 2022. godine. Sve ostale informacije o projektu možete pronaći na web stranici.

Također u planu za veljaču je još jedna aktivnost koja se zove Osmišljavanje i provedba izobrazbe i drugih oblika jačanja i unapređenja kapaciteta zaposlenika i/ili volontera u području informacijsko-komunikacijskih tehnologija - “INFORM Me”, koju će provoditi informatičar Marko Štor.

Za više informacija možete kontaktirati predsjednika udruge Miroslava Ivančića 098-734-818 i voditeljicu projekta Katarinu Jurišić 098-939-7263.

 

 lenta lampsi

Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. 

Sadržaj članka isključiva je odgovornost Udruge hrvatske policije branitelja Pakraca i Lipika.