banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

 

slika likovna radionica 17

U sklopu provedbe projekta Zajedno u drugu mladost u srijedu 17.8. s početkom u 17h će se u prostoru Matice umirovljenika Pakrac – Lipik održati Likovna radionica za bake i djedove te njihovu unučad. Radionicu će voditi magistra primarnog obrazovanja Iva Ivanović. Tema radionice biti će „Brodice u moru“ i primijeniti će se kolaž tehnika.

Likovna radionica je usmjerena poticanju i razvoju kreativnosti, učenju novih umjetničkih tehnika i prije svega kvalitetnom provođenju slobodnog vremena baka i djedova s njihovom unučadi. Bake i djedovi igraju veliku ulogu u današnjem brzom tempu života i nedostatku vremena roditelja i čine važnu kariku u odrastanju mlađe generacije.

Radionica će se održati u klimatiziranom prostoru uz uključene grickalice i osvježenje za polaznike te GDCK Pakrac i Matica umirovljenika Pakrac-Lipik pozivaju sve zainteresirane umirovljenike da se skupa sa svojom unučadi priključe i kvalitetno provedu sat i pol koliko jedna radionica traje.

Projekt  „Zajedno u drugu mladost“ je izradila Lokalna razvojna agencija Poduzetnički centar Pakrac. Prijavitelj je Gradsko društvo Crvenog križa Pakrac, a partner Matica umirovljenika Pakrac – Lipik. Kandidiran je na natječaj Europskog socijalnog fonda: „Pridruži se – aktivni u mirovini“ - Jačanje sposobnosti organizacija civilnoga društva za unaprjeđenje mogućnosti aktivnog sudjelovanja i socijalne uključenosti umirovljenika, iz Operativnog program Učinkoviti ljudski potencijali 2014 – 2020 te je za njegovo provođenje odobreno bespovratnih 1,556 milijuna kuna.

Raspored održavanja narednih radionica kao i svih ostalih aktivnosti koje se provode u sklopu projekta možete naći na Facebook stranicama Matice umirovljenika gdje se one tjedno objavljuju.

logo skupni 4

lenta 2

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić