KZ 1000 x 1000 Medium

Cika i vika će se uskoro ponovno širiti Kaptolom, malim mjestom podno Papuka, koje je postalo nezaobilazno kod svakoga tko odluči posjetiti Požeško-slavonsku županiju. Po peti put održat će se humanitarni adventski sajam „Kaptolski zvonci“, ove godine u organizaciji udruge „Čaš'ca“, Općine Kaptol i Turističke zajednice Zlatni Papuk.

IMG 0007 Medium

Od 16. do 18. prosinca 2022.g. na Trgu Vilima Korajca u Kaptolu će se održavati bogati program u kojemu će moći uživati baš sve generacije. Radionice za djecu, plesne koreografije, predstave, nastupi zborova i KUD-ova, glazbeni nastupi te dolazak Bake Mraz i Djeda Mraza bit će samo dio ove male božićne bajke. Za vrijeme svega navedenoga, posjetitelji će se moći okrijepiti na ugostiteljskim kućicama, a na štandovima će se pronaći lokalni proizvođači sa svojim proizvodima.

IMG 0026 Medium

Ovaj mali sajam koji odiše veseljem i toplinom, koju zapravo cijela naša Zlatna Slavonija i nudi, ima i jedan viši cilj. Naime, organizatori će tradicionalno dio prihoda koji se ostvari na adventskim kućicama, darovati roditeljima djece rođene na području Općine Kaptol u ovoj godini. Pod krilaticom „Zazvoni osmijehom“ organizatori pozivaju sve koji obožavaju božićni ugođaj, da posjete Kaptolske zvonce od 16. do 18. prosinca 2022.g.

IMG 0072 Medium

IMG 0239 Medium

Doživi Zlatnu Slavoniju https://www.visitslavonia.hr/

Logo TZ PSZ i HTZ 3