gora voda eur Medium

Tko smo mi?

Mi smo obiteljski Obrt Arka iz Požege i bavimo se proizvodnjom i distribucijom soda vode. Smješteni smo na samim obroncima Požeške gore, kod poznatog požeškog izvora pitke vode Fratrovica. Zato i naša voda nosi ime GORA. Prva godina poslovanja je već iza nas i soda voda GORA danas se s guštom ispija diljem Požeško-slavonske i Brodsko-posavske. Krenuli smo s požeškim tržištem, a već u prvoj godini poslovanja naša GORA dolazi na kućne pragove i na području Pakraca, Lipika pa sve do Marinog Sela.

Punionica

Što je soda voda?

Soda voda je prirodna filtrirana voda bez dodataka mineralnih soli i drugih aditiva te je pogodna za konzumaciju i osobama koje s obzirom na svoje zdravstveno stanje moraju voditi brigu o prehrani. Proizvodnja soda vode kreće filtracijom i omekšavanjem, potom procesom karbonizacije kada se u vodi pod visokim pritiskom otapa ugljični dioksid, što vodu čini 'gaziranom'.

Ekološka nota soda vode je ta što se ista flašira u 'sifon' boce, proizvedene od visokokvalitetne, zdravstveno prihvatljive plastike. S obzirom na to da je riječ o povratnoj ambalaži s vijekom trajanja do deset godina, nakon čega se recikliraju, boce soda vode GORA nećete naći bačene u prirodu, a to nam je kao ekološki osviještenim proizvođačima, itekako važno. Jedna boca za soda vodu u svom životnom vijeku može zamijeniti tisuće plastičnih boca od mineralnih voda i sokova koje nerijetko nakon jednokratne upotrebe završe u prirodi.

GORA punionica

Zašto baš soda voda?

  • Jer je zdravstveno prihvatljiva svima
  • Jer se odlično miješa u svaki gemišt i sokove, a itekako će vas osvježiti i bez drugih dodataka
  • Jer je gazirana do posljednje kapi, ma koliko Vam boca s vodom stajala nepotrošena
  • Jer se ne može proliti

Kada i gdje soda voda?

  • U svatovima, na krštenjima, krizmama i svim ostalim prigodama
  • U gostionici, na baušteli
  • U voćnjaku, vinogradu, u traktoru, kamionu….(jer ne može se proliti)

Punionica 2

A cijena?

Cijena nosiljke sa 6 boca soda vode od 1,3 l je 3,30 eura.

Kako i gdje naručiti soda vodu GORA?

Tel 099 312 6666

Soda vodu GORA besplatno dostavljamo na kućni prag kupaca u Požeško-slavonskoj i Brodsko-posavskoj županiji. Od Travnja 2023. godine našu soda vodu dostavljamo dvaput tjedno na područje gradova Pakraca, Lipika, a kako su povratne informacije kupaca itekako dobre, tržište širimo i na područje grada Daruvara.

GORA dostava