Devet streličara Streličarskog kluba "Kuna" Pakrac nastupilo je proteklog vikenda na 3D Prvenstvu Hrvatske i 3D Sunja Open održanom u Brinju, u organizaciji Hrvatskog streličarskog saveza, Streličarskog kluba "Sunja" te 3D Streličarskog kluba "Medvednica" iz Zagreba,  osvojivši ukupno 13 medalja u konkurenciji 80-ak natjecatelja iz Hrvatske i Slovenije.

2
Na Prvenstvu Hrvatske u disciplini goli luk zlato su osvojili seniorka Ankica Vinter i kadet David Huška, srebro senior Zoran Petrović, broncu senior Igor Delić dok je senior Josip Šebić zauzeo 6. mjesto. U disciplini dugi luk među veteranima Damir Marošević osvojio je prvo mjesto, drugo mjesto zauzeo je Tomislav Nemet, a u istoj disciplini zlata su osvojili i seniori Mirela Miletić i Dario Marošević.

3

U bodovanju za sami turnir Sunja Open senior Dario Marošević i veteran Damir Marošević osvojili su prva mjesta, seniorka Mirela Miletić zauzela je drugo dok je veteran Tomislav Nemet bio četvrti  u disciplini dugi luk. U disciplini goli luk najuspješniji je bio kadet David Huška osvojivši prvo mjesto, druga je bila seniorka Ankica Vinter, senior Zoran Petrović bio je četvrti, senior Igor Delić peti dok je senior Josip Šebić zauzeo osmo mjesto.