banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

Završen je prijelazni rok za kuglače koji je trajao do 14. srpnja. Kod pakračko-lipičkih klubova obavljena su tri transfera: Vlado Slijepčević je iz KK Lipika 1974 prešao u KK Papuk, a u suprotnom pravcu je otišao Alen Birešić. Davor Špelić je iz Papuka prešao u Slogu.

Igor_Šulc_kk_sl_banovacSaša_Poletto_kk_sloga

 

Istovremeno dva su kuglača od rekreativaca prvom registracijom postali registrirani igrači: Igor Šulc je registriran za KK Slavonski banovac, a Saša Poletto za KK Slogu.

Što se tiče naredne kuglačke sezone definitivno su poznati i sastavi liga u kojima će se od jeseni natjecati naši klubovi.

U novoutemeljenoj 1. B ligi -sjever koja obuhvaća kontinentalnu Hrvatsku od istočnih do zapadnih granica uz KK Pakrac će se natjecati: KK Novska,  KK Radnik Velika Gorica,  KK Lepoglava, KGŠK Zanatlija Sisak,  KK Željezničar Osijek,   KK Zabok,  KK Željezničar Belišće,  KK Zanatlija Kutina,  ŠKK Cesta Varaždin,  KK Šećerana Viro Virovitica i  KK Fortuna Đakovo.

2. HKL-istok protivnici Papuku će biti:  KK Monte-mont Osijek, KK Donji Andrijevci,  KK Slavonac Bukovlje, KK Obrtnik Požega,  KK Silos Đakovo, KK Donji Miholjac, KK Zrinski pivovara Osijek,  KK Nova Gradiška i  KK Đurđenovac.

U 3. HKL-istok-zona Požega protivnici KK Slogi Prekopakra, KK Lipiku 1974 i KK Slavonskom  Banovcu  Pakrac će biti KK Zanatlija Slavonski Brod, KK PPK Kutjevo Požega, KK Lokomotiva Slavonski Brod,  KK Brod Slavonski Brod, KK Požega,  KK Croatia Mihaljevci i KK HVIDR-a  Požega.

 

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić