S uvjerljivih 4:0 Hajduk je jučer na svom stadionu pobijedio županijskog prvoligaša NK Slogu iz Trenkova u 1. kolu županijskog nogometnog kupa.

Utakmica je očekivano lišena svake rezultatske neizvjesnosti već u prvih 15 minuta. U trećoj minuti Hajduk je poveo zgoditkom Valentina Jiraseka, da bi 12 minuta poslije solo prodorom Marko Giacometti povećao vodstvo na 2:0.

DSC_0209

U drugom poluvremenu Antonio Zanetti i Šimun Krenek, uz nekoliko promašenih prilika,  postigli su još po gol za uvjerljivih 4:0. Bila je to posljednja utakmica Hajduka pred subotnji početak prvenstva u 4. HNL, a gosti iz Trenkova su bili ipak preslab protivnik za ozbiljniju ocjenu Hajdukove spremnosti u natjecanju gdje će imati puno ozbiljnije protivnike pa ćemo pravu sliku o snazi mlade Hajdukove momčadi, koja se tijekom pripremnih utakmica nije iskazala, dobiti nakon subotnjeg ligaškog gostovanja u Vukovaru.

Hajduk je jučer igrao u sastavu: R. Zanetti, Relota (od 64. minute Lesiček), Baškiera, B. Prohaska, Komljenović, Kovačić, Bosnar (od 46. A. Zanetti), Giacometti, K. Stokić ( od 75. M. Stokić), Jirasek (od 69. Gelešić), Dietzman (od 64. Krenek). Trener: Viktor Trbara