Troje članova Biciklističkog kluba "Titan" natjecalo se na 8. po redu rekreativnoj utrci ove sezone na virovitičkim ribnjacima, što je nastavak  Slavonsko brdske biciklističke lige Giant 2016., gdje je domaćin Biciklistički klub "Bor" iz Virovitice ugostio oko 80-ak biciklista iz Hrvatske, BiH, Mađarske i Crne Gore.

IMG_6860-Custom

Staza duga 12 kilometara sastojala se od pretežno brzih šumskih "single trackova", a vozila su se jedan ili dva velika te dva velika i jedan mali krug od 3 kilometara ovisno o kategoriji.

Vladimir Tessari u svojoj kategoriji, nakon odvožena dva velika kruga završio je na trećem mjestu s vremenom 1 sat i 46 minuta. U isto vrijeme startao je i Mario Šubr, ali s mlađim veteranima ( Master B - od 40 do 50 godina ) te je još jednom deklasirao konkurenciju osvojivši prvo mjesto s vremenom 1 sat i nepunih 9 minuta nakon odvožena 2 velika kruga.

IMG_6868-Custom

Nakon njih Saša Jeftinić u Elite kategoriji koji je vozio 2 velika i 1 mali krug nakon 1 sat i nepunih 20 minuta završava svoju utrku na četvrtom mjestu.

Sljedeće utrke u rasporedu lige se održavaju pod organizacijom Titana sljedećeg vikenda, 27. i 28. kolovoza, rekao nam je Saša Jeftinić, član BK „Titan“.