Biciklistički klub Titan iz Pakraca ovog će vikenda 27. i 28. kolovoza organizirati dvije utrke 8. Slavonske brdsko - biciklističke lige 2016. Subota je predviđena za 9. utrku sezone XCU Uphill Psunj 2016. koja će se voziti u dužini 20,3 kilometra sa startom u Španovici kod lovačkog doma i proteže se sve do vrha Psunja na Brezovom Polju, a vozit će je natjecatelji raspoređeni u 8 kategorija. Prijave natjecatelja i podjela startnih brojeva je od 13 do 14,30 sati kada će biti zaključenje startne liste.

Drugog dana u 11 i 13 sati predviđeno je startanje XCO utrka koja će se voziti u pakračkoj Kalvariji na cross – country kružnoj stazi dužine 1,9 kilometara. Vozači će bodove pokušati osvojiti na stazi dugoj od 4 do 9 krugova ovisno kojoj od osam kategorija natjecatelj pripada. Start je ispod zgrade dječjeg vrtića na Kalvariji.  Prijave se na  zaprimaju od 9 do 10,30 sati. Za tri prvoplasirana natjecatelja u svim kategorijama oba dana su predviđene sponzorske nagrade.

U generalnom poretku klubova 8. Rekreativne slavonske brdsko biciklističke Giant lige pakračka momčad „Titan“ se u konkurenciji 23 kluba nalazi na 7. mjestu, dok se u pojedinačnoj konkurenciji u kategoriji Elite Saša Jeftinić nalazi na 3. mjestu u konkurenciji 25 vozača.  U kategoriji Veterana A Marko Ljevar se nalazi na 15. mjestu od 25 natjecatela, Marko Šubr  je kod Veterana B vodeći u dosadašnjem poretku, a iza sebe je ostavio 22 vozača, dok je Vlado Tessari 2. od 8 vozača u Veteran C kategoriji.