Nogometaši Hajduka poraženi su u 3. kolu MŽNL Slavonije i Baranje u Jelisavcu od Vihora 5:1. Nastavak je to lošeg ulaska u sezonu kojoj su domaći gledatelji mogli posvjedočiti prošlo kolo kad je Hajduk prosuo bodove u Pakracu protiv Graničara iz Županje.

Trener Viktor Trbara, naravno, nije mogao reći niti jednu lijepu riječ o nastupu u Jelisavcu:“ Pobjeda domaćina je čista kao suza, mi smo bili loši, nismo uspijevali spojiti tri dodavanja i ponovili smo lošu predstavu od prije nekoliko dana. Na stranu to što smo nastupili bez Dine Prohaske i Marka Giacomettija, problem u igri je evidentan i moramo poraditi na saniranju situacije. Naredno kolo dolazi nam Bobota Agrar, kvalitetan sastav na kojem će biti teško ispeglati dosadašnje kikseve. No, predaje nema i mi ćemo se na najbolji mogući način spremiti za juriš na pobjedu. Uz malo veći i naglašeniji voljni moment kod ekipe siguran sam da će doći i igra.“

Dodao je i to da od svega ponajviše želi suđenje kakvo je imao domaćin u Jelisavcu. Iako nije opravdanje, jest činjenica da je Hajduku kod kuće protekli vikend poništen vodeći pogodak koji je mogao utakmicu odvesti u drugom smjeru, dok je u srijedu Vihor imao neskrivenu naklonost arbitra. Zvona za uzbunu u Pakracu već zvone, jer samo bod iz tri utakmice i kvalitetan gost koji stiže u Pakrac u slučaju eventualnog neuspjeha sugeriraju dno prvenstvene tablice i neugodan pritisak u narednim utakmicama. Hajduk će u subotu u 17 sati nastupiti ponovo nekompletan jer će, kao i u Jelisavcu, igrati bez važne karike u srednjem redu Marka Giacomettija.