Juniori   Hajduka na gostovanju u Velikom Grđevcu u sklopu 3. kola 1. županijske nogometne lige Bjelovarsko-bilogorske županije pobijedili su domaćina Gordowu s čak 10:0 i tako nakon tri kola zadržali prvo mjesto sa sve tri pobjede i gol razlikom od čak 22:2.

U subotu tri gola je postigao Franko Kelemen, po dva  kapiten Antun Lesičak i Ivan Svjetličić, po jedan Tvrtko Krpan, Vilim Svjetličić i Leonardo Luksetić. Još su igrali Dorijan Tomašić, Dino Ostojić, Leo Svjetličić, Josip Dupor, Nikša Grubišić, Luka Štimac, Fran Mihaljević, Karlo Rosman, Karlo Kolar i Ilija Rusan.

Pakrački pioniri ove godine u 1. hrvatskoj kvalitetnoj ligi neće biti jaki kao lanjskih kada su stariji (U14) redovito bili u vrhu. Potvrdio je to subotnji sraz s vršnjacima Marsonije iz Sl. Broda gdje na svom terenu obadvije selekcije nisu uspjele zabiti niti gola. Mlađi su izgubili s 8:0, a stariji s 3:0. Obadvije selekcije iz tri kola imaju po jednu pobjedu i dva poraza te se nalaze u  zadnjoj trećine tablice.

Kategorija limača (U10) u 4. kolu Županijske lige Požeško-slavonske županije odigrala je u Lipiku lokalni derbi izgubivši s 2:1 što im je prvi ovojesenski poraz. Za mlade Lipičane strijelci su bili Emanuel Jurić i Vanja Grubić, dok za Pakračane je gol postigao Antun Horvat.

Najmlađi početnici (U8) koji se natječu u ligi Bjelovarske županije na svom terenu su visoko porazili vršnjake imenjaka iz Hercegovca s 8:0. Tri puta u strijelce se upisao Jakov Švajghart, dva puta Tomislav Biščanin, te po jednom Luka Tepurić, Josip Vondra i kapitenica Ana Keć.

Nastupili su još Patrik Jurišić,  Ivan Orzes, Jakov Križan, Lovro Feher, Josip Ilinković, Leo Komarić, Ivan Briški, Leo Tepurić, Sven Andričić i Vanja Horvat.