Niz od tri poraza mlađi Hajdukovi pioniri (U12) u 1. Hrvatskoj kvalitetnoj ligi mladeži ovog vikenda su prekinuli pobijedivši  kao domaćini vršnjake Slavije iz Pleternice s 1:0. Zgoditak je postigao Matija Benković. U srazu istih protivnika kod starijih pionira (U14) gosti su pobijedili s 2:1 golom u posljednjoj minuti utakmice. Strijelac za Hajduk je bio Filip Vuić. Ovo je  četvrti prvenstveni ovojesenski  poraz ove kategorije u nizu te imaju samo tri boda iz prvog kola.

Ovog vikenda pobjedonosnu seriju od četiri utakmice su prekinuli i juniori (U18) koji su s gostovanja iz Hercegovca donijeli ipak hvale vrijedan bod jer su vršnjaci imenjaka znatno stariji i fizički jači. Za 2:2 strijelci su bili  Ivan Svjetličić i Leonardo Luksetić.

Očekivano bez bodova ovog vikenda su ostali i početnici (10). Oni su gostovali u Požegi kod  ekipe Slavonije 1 koja u ovoj generaciji ima izuzetno dobru ekipu pa se strahovalo i od većeg poraza od podnošljivih i zadovoljavajućih 4:2  pri čemu su se mladi Hajdukovci sve do pred kraj utakmice mogli nadati i neriješenom rezultatu. Oba pogotka je postigao Karlo Tomić.

Najmlađa selekcije, početnici (U8) i nakon četvrtog kola natjecanja u ligi Bjelovarsko-bilogorske županije  ostali na stopostotnom učinku. Oni su u nedjelju na svom stadionu  uspješniji bili od vršnjaka NK Virovitice upisavši pobjedu od 5:2. Strijelci su bili  po dva puta Leo Tepurić,  te po jednom Jakov Švajghart, Luka Tepurić, Leo Komarić i Jakov Križan.