Iza Hajdukovih mlađih kategorija je loš rezultatski vikend u kojem su pobjedu zabilježili samo najmlađi - početnici (U8), dok su limači (U10) te mlađi i stariji pioniri utakmice izgubili. Ovaj vikend rezultatski uspješniji nisu mogli učiniti niti juniori jer su bili slobodni.

Mlađi i stariji pioniri u 6. kolu 1. Kvalitetne lige su jučer gostovali u Vukovaru gdje su mlađi poraženi s 2:1 (strijelac Luka Majstorović), a stariji 2:0. Mlađi imaju 6 bodova i nalaze se u donjoj trećini tablice, dok stariji sa samo jednom pobjedom su predzadnji.

Nakon uspješnog starta limača u Županijskoj ligi Požeško-slavonske županije zaredali su porazi, jučer treći u nizu. Na domaćem terenu pobijedili su ih vršnjaci iz NK „Tim osvježenja“ iz Kuzmice s 3:2 (dvostruki strijelac Moreno Komora), pa su na tablici sada s četiri pobjede i tri poraza u sredini.

Jedinu slast pobjede osjetili su početnici koji su u sklopu natjecanja Bjelovarsko-bilogorske županije pobijedili Gordowu s 5:0 pri čemu je Leo Tepurić bio trostruki strijelac, a po gol su pridodali  Ivan Orzes i Ana Keć. S pet pobjeda u isto toliko utakmica početnici su vodeći.