Županijski nogometni ligaši odigrali su 7. kolo prvenstva u kojem je tek Slavonija iz Prekopakre u 3. ŽNL upisala bodove, ostali su poraženi.

U 1. ŽNL nogometaši Lipika izgubili su kao domaćini od Požege, trenutno vodeće ekipe prvenstva s 2:1 i nalaze se na dnu prvenstvene tablice. Počasni pogodak za Lipičane postigao je Macura.

Drugoligaši ovo kolo nisu uzeli niti bod. Dobrovac se s gostovanja u Pavlovcima kući vratio pune mreže u kojoj je odsjelo čak 8 gostujućih lopti. Težak poraz ne umanjuje niti opravdano poništen pogodak Dobrovčana koji je za posljedicu imao isključenje Mijića pa su Dobrovčani 60 minuta igrali s 10 igrača.

Bolje sreće nije bila niti Croatia iz Donje Obriježi koja je kao domaćin izgubila od Dinama iz Rajsavca 4:2, pogotke su postigli Savi i Lenče. Dinamo iz Badljevine  izgubio je od Graničara u Zagrađu 3:1, a gol je dao Grgić.

Kao što smo u uvodu spomenuli bodove su osvojili nogometaši Slavonije iz Prekopakre koji su pobijedili na gostovanju u Poljani 6:0 golovima Adžijevića i Ilinovića koji su dali po dva, te Pjerabona i Popovića koji su postigli po jedan gol.