Hajduk je u Pakracu u utakmici 11. kola MŽNL Slavonije i Baranje ugostio Slavonac iz Tenje i  odigrao neodlučeno 1:1 te tako prekinuo niz od pet uzastopnih pobjeda. Pogodak za domaće postigao je Ivan Kauin u 38.minuti utakmice.

Iako se znalo da pobjednički niz jednom mora stati, domaći su igrači i navijači očekivali nove bodove na domaćem terenu. Na igralištu to baš i nije izgledalo tako. Od prvog sučevog zvižduka vidjelo se da se radi o dvije podjednake momčadi što sugerira i položaj na prvenstvenoj ljestvici te da su gosti čvrsta i uigrana momčad s nekoliko kvalitetnih i iskusnih igrača prvoligaškog pedigrea. U uvodnoj trećini utakmice bez problema su  odolijevali nijansu boljim Hajdukovcima čiji su napadi organizirano dolazili tek do šesnaesterca gostiju. Niti oni nisu kroz posebno osmišljene akcije ugrožavali gol Hajduka, no jedna je polukontra sredinom prvog dijela bila kobna po vrata Zanettija pa su gosti poveli. Nakon pogotka, domaći pojačavaju ritam i preko solo akcije Kaurina uspijevaju poravnati rezultat. Do odmora bilježimo još snažan udarac Prohaske s 25 metara koji je odsjeo na gostujućoj vratnici. Iz drugog dijela utakmice vrijedi istaknuti tek loše suđenje i nedosuđeni jedanaesterac u korist Hajduka nakon očiglednog igranja rukom gostujućeg igrača u kaznenom prostoru te crveni karton do tada odličnog Borisa Prohaske nakon međusobnog naguravanja na sredini terena.

Nakon utakmice je trener domaćih Viktor Trbara izjavio da nije pretjerano zadovoljan osvojenim bodom, jer je bilo prostora da se utakmica dobije, ali sportski priznaje da su i gosti obzirom na rijetke, ali izgledne prilike u drugom dijelu utakmice mogli kući pjevajući, pa je podjela bodova na kraju najrealniji ishod ovog zanimljivog dvoboja.

Hajduku slijedi teško gostovanje u Babinoj Gredi gdje ide na noge Šokadiji, a potom u 13. kolu u Pakracu na gradskom stadionu gostuje tradicionalno neugodni i uvijek kvalitetan Čepin.

dsc_0076