Sva tri naša kuglačka trećeligaša ovog vikenda su zabilježili pobjede, dok su Pakrac i Papuk poraženi u sklopu natjecanja u 1B i 2. ligi.

Pakrac je stradao u Virovitici gdje ih je pobijedila Šećerana Viro s čak 7:1. Ovako visoki poraz je posljedica lošeg nastupa naših kuglača što je vidljivo iz pojedinačnih rezultata. Jest da je virovitička kuglana u sklopu kompleksa TVIN-a najteža u ligi s ukupnim dosadašnjim prosjekom od svega 515 čunjeva po igraču, no Pakračani u subotu su za tim prosjekom zaostali 10 drva. Na očekivanoj razini je bio jedino Davor Štor sa srušenih 526 čunjeva. No niti to nije bilo dovoljno za pojedinačnu pobjedu koji je jedino ostvario Željko Major sa samo 494 srušena drveta. Gnezda je srušio 509, Jozipović 502, Juranović i Anušić  499.

Nakon 7 kola Pakračani se s 4 pobjede nalaze na 6. mjestu, ali su odradili najteže protivnike i najtežu kuglanu. Nakon loših virovitičkih rezultata pali su i na tablici za pojedinačni poredak pa najuspješniji Gnezda i Štor s prosjekom od 553 čunja zauzimaju 23. i 24. mjesto.

Vrlo loše su odigrali i igrači „Papuka“ koji su na svojoj kuglani uvjerljivo poraženi od Donjih Andrijevaca sa 7:1 (3143:3248). Više od 100 čunjeva razlike u korist gostiju kojima je to tek druga pobjede ove jeseni dovoljno govori o kvaliteti subotnjeg kuglanja „Papukovaca“. Na drugoligaškoj razini je bio jedino Ilija Turković mlađi s 563 srušena čunja.  No, niti to nije bilo dovoljno za pojedinačnu pobjedu jer je protivnik bio igrač utakmice s 577 srušenih čunjeva. Jedini bod za Papuk je osvojio Željko Popović, ali sa samo 501 srušenim čunjem. V. Slijepčević je srušio 532, S. Karačić 538, D. Major 511, D. Blažević 498.

Papuk je nakon četiri kola s dvije pobjede s početka prvenstva na 7. mjestu.

Sva tri naša kuglačka trećeligaša ovog vikenda zabilježili su pobjede: „Sloga“ kod kuće protiv  Zanatlije s 5:3, Lipik 1974 u gostima kod požeške Croatie s 5,5:2,5, a Slavonski banovac protiv HVIDR-e Požega s 5:3. Sloga je pobijedila odigravši dosta skromno, pa je najbolji pojedinac Robert Rebrović srušio skromnih 524. Isto toliko je srušio ovog vikenda i najbolji igrač Lipika Mirko Tušim, dok je u redovima Banovca zapažen nastup imao T. Žegla sa srušenih 543 čunja.

Nakon 4. kola Lipik ima 5 bodova i nalazi se na trećem mjestu, a Sloga i Banovac su s bodom manje na 6., odnosno 7. mjestu. Idućeg vikenda se međusobno sastaju Lipik i Sloga.