Juniori NK Hajduka su jesenski prvaci Bjelovarsko-bilogorske županije - skupina jug. U posljednjem kolu u derbiju lige na svom terenu su pobijedili momčad Ribara iz Končanice s 3:2. Dva zgoditka je postigao Ivan Svjetličić, a jedan Darko Dietzman .

U deset odigranih utakmica Hajduk je osvojio 26 bodova odigravši samo dvije neriješene i najbližem konkurentu Ribaru bježi pet bodova.

Uspjeh ove momčadi je tim veći jer ju je trener Siniša Grubišić okupio tek prije 4 mjeseca, a od samo 16 korištenih igrača   čak sedmorica su rođeni 2001. godine i po starosti pripadaju kadetima, jednu stepenicu mlađoj kategoriji. Pored toga golman Roberto Zanetti je standardan u seniorskoj momčadi , kao i Darko Dietzman dok povremeno igra i kapiten  Antun Lesiček, a debitirao je za seniore nedavno i Leonardo Lukestić.

Za Hajduk su protiv Ribara igrali: Dorijan Tomašić, Leonardo Luksetić , Antun Lesiček, Dino Ostojić, Leo Svjetličić, Ivan Svjetličić, Franko Kelemen, Vilim Svjetličić, Nikša Grubišić, Tvrtko Krpan, Darko  Dietzman, Karlo Kolar i Karlo Rosman, a  zbog bolesti su izostali Roberto Zanetti, Luka Štimac i Josip Dupor.

Posebnost ove utakmice je i to što je radi uništenosti glavnog terena prošle subote kada su po natopljenom igralištu igrane čak tri utakmice, odigrana kao prva službena na pomoćnom terenu.

Prvenstvo se nastavlja na proljeće, a sezona se seli u dvoranu.

Natjecanje na prvom mjestu lige Bjelovarsko-bilogorske županije su ovog vikenda završili i početnici (U8) pobijedivši u zadnjem kolu  Bilogorca iz Grubišnog Polja s 6:1. Tri gola postigao je Leo Komarić, a po jedan Luka Tepurić, Jakov Švajghart i Ivan Orzes. Trener Grubišić je još koristio u ovoj utakmici  Patrika Jurišića, Stjepana Špiraneca, Lea Tepurića, Jakova Križana, Josipa Ilinkovića,  Anu Keć, Vanju Horvata, Josipa Vondru, Tomislava Bišćanina i Grgura Božinu. Ova Hajdukova generacije ove jeseni je pobijedila u svih 8 utakmica i prvo mjesto je osvojila sa 7 bodova prednosti pred drugoplasiranim Daruvarom.

I oni će sezonu nastaviti u dvorani.