FifaStariji pioniri Hajduka pobjednici su Božićnog malonogometnog turnira u Novskoj. Finalni dvoboj su igrači trenera Dubravka Ljevakovića izborili pobjedom 3:1 protiv Sloge iz Nove Gradiške da bi u završnom dvoboju bili bolji od Moslavine iz Kutine minimalno 1:0. Pogodak odluke postigao je Filip Vuić ujedno i najbolji igrač ovogodišnjeg izdanja novljanskog turnira. Osim Filipa, najboljim golmanom turnira proglašen je njegov suigrač Luka Častek.

Osim starijih za medalje su se borili i mlađi pioniri, raniji pobjednici požeškog turnira. U polufinalnom dvoboju sunakon izvođenja penala poraženi od Sloge iz Nove Gradiške i otišli u borbu za broncu. U utakmici za 3. mjesto pobijedili su drugu momčad Sloge, glatko 3:0.

Najmlađa natjecateljska kategorija U-8 također je odigrala odličan turnir i stigla do samog finala gdje ih je porazila momčad Segeste iz Siska rezultatom 4:1.

Novljanski turnir igrala je i selekcija Darka Kelemena, no oni su unatoč dva remija i jedne pobjede, iako neporaženi završili turnir desetogodišnjaka još u grupnoj fazi.

 

DavidParalelno s novljanskom završnicom proteklog je vikenda i Velika organizirala tradicionalni Zimski turnir za mlađe kategorije na kojem Hajduk svake godine ima svoje predstavnike i što je još važnije ostvaruje odlične rezultate. Iznimka nije bila niti ova godina pa su veliki rezultat postigli učenici trenera Siniše Grubišića koji su u kategoriji osmogodišnjaka osvojili drugo mjesto. U finalnom dvobolju ponestalo je snage pa je naslov otišao na stranu odlične ekipe iz Donjeg Miholjca koji su bili bolji s 4:0. Osim srebrnih medalja oko vrata, u Pakrac je stigla i nagrada za najboljeg golmana turnira koju je dobio Hajdukov golman Patrik Jurišić.

Desetogodišnjaci su također nastupili u Velikoj i nakon odličnih igara obje prijavljene ekipe, četvrtfinale je izboreno s jednom.  U eliminacijskom susretu s druge strane terena  čekali su kasniji pobjednici turnira,  odlični dječaci iz požeške Slavonije koji su slavili s 2:0. Kako doznajemo od trenera Darka Kelemena, tugovanja nema, igralo se vrlo dobro, a bolji rezultati očekuju se već u nadolazećoj malonogometnoj ligi Petice te na pakračkom Kuna kupu.

Sila

Dudo Zlato