Ovog vikenda Hajduk je domaćin u Gradskoj športskoj dvorani Pakrac svog tradicionalnog turnira u malom nogometu za mlađe kategorije „Kuna kup“ koji se neprekidno igra od 2008. godine.

U subotu u malom nogometu snage će odmjeriti stariji pioniri, dječaci mlađi od 14 godina, a domaćem sastavu u grupnom dijelu natjecanja suprotstavit će se ekipe požeške Slavonije 2, kutinske Moslavine i Dinama iz Vidovaca.

U skupini B igrat će Daruvar, Slavonija 1, Slavija Pleternica i Papuk iz Velike. U prijepodnevnom programu igrat će se po skupinama, a od 15 sati dvije najuspješnije ekipe svake skupine razigravat će za poredak od prvog do četvrtog mjesta.

U nedjelju „Kuna kup“ će se igrati u konkurenciji mlađih pionira, dječaka do 12 godina s tim da će se u toj kategoriji subotnjim sudionicima pridružiti i sastavi Lipika, Bjelovara i novljanskog Libertasa.

Pokrovitelj Grad Pakrac će najuspješnije ekipe i pojedince nagraditi peharima i medaljama.

Drugi dio „Kuna kupa“ za kategorije U10 i U8 bit će odigran krajem veljače. No, po dvije Hajdukove selekcije iz svake od ovih kategorija ovog vikenda započet će natjecanje u ligi  „Petica“ u kojoj nastupaju klubovi s Bjelovarsko-bilogorske županije. Subotnji dio u kojem nastupaju selekcije dječaka mlađih od 10 godina igra se u Lipiku, a u nedjelju dvije Hajdukove selekcije početnika igra u sklopu istog natjecanja u Garešnici. Idućeg vikenda domaćin „Petice“ u ovim kategorijama je Pakrac, nakon čega će najuspješniji u završnici igrati u Bjelovaru.